המופע המרגש של גידי גוב במועצה האזורית באר טוביה
19.09.17 / 12:19

במוצ"ש הגיע הזמר האגדי גידי גוב לאודיטוריום באר טוביה, במסגרת מיזם "בימות פיס" וסחף אחריו את הקהל עם להיטיו מכל הזמנים.
ראש המועצה באר טוביה, דרור שור עלה לפני ההופעה, והודה למפעל הפיס ולגידי גוב על התרומה המשמעותית לפעילות התרבותית במועצה האזורית באר טוביה וברך את התושבים בהמשך קיץ וחופש נעים.
עוזי דיין, יו"ר מפעל הפיס, אלוף (מיל'): "תרבות היא טעם החיים החברתיים. בשביל תרבות צריך כישרון שיש לנו למכביר, צריך לב רחב להכיל את כל הטעמים והרבדים וצריך תקציב שיאפשר את כל אלה. מיזם 'בימות פיס' יצא לדרך לפני 6 שנים עם מופעי תרבות איכותיים לפחות ממאה רשויות מקומיות והשנה נגיע לכ-200 רשויות בכל רחבי הארץ בהופעות הטובות ביותר במחיר סמלי עד 30 ש"ח לכרטיס. כך מעודדים תרבות ישראלית לכל".
בשנים האחרונות מיזם "בימות פיס" צובר תאוצה. זוהי השנה השביעית של הפרויקט ובעקבות ביקוש בשנים קודמות, הוחלט השנה להרחיב את המיזם לכ-200 יישובים ברחבי הארץ. אותם יישובים ייהנו מכ-200 הופעות של האמנים המובילים בישראל, בחינם או במחיר סמלי של עד 30 שקלים. "בימות פיס" יתקיים בין החודשים יולי - דצמבר 2017, בשיתוף הרשויות המקומיות והמועצות האזוריות. במסגרתו, ניתנת הזדמנות לתושבים ליהנות ממופעי תרבות מבוקשים, תוך בחירת סוג המופע המתאים להם, מתוך היצע נרחב של אמנים אהובים, לרבות במגזר הדתי והערבי. בכך מעניק מפעל הפיס לתושבים אפשרות ליהנות ממופעים איכותיים שעלותם עשויה להגיע אף ל- 150 ₪ .

