חשד לתקיפה בגן ילדים במושב בדרום
20.05.23 / 10:52
הורים נסערים פנו לתחנת משטרת קרית גת והגישו תלונות על חשד לתקיפה מינית של ילדים בני 4 בגן ילדים באחד המושבים בדרום על ידי גבר זר. לפי הטענה של ההורים ששמעו מעדות של הילדים, שגבר זר נכנס לגן דרך "גדר פרוצה" ונגע בילדים בני 4 באיבר המין. התלונות הוגשו למשטרה על ידי ההורים על פי דיווח הילדים
השבוע הורים לילדים בני 4 בגן במושב בדרום התלוננו במשטרת קריית גת כי ילדיהם הותקפו מינית על ידי גבר מבוגר בזמן שהיו בגן.
לטענת הורים (כפי שפורם בראיון לynet), הצוות החינוכי לא זיהה כל חשד לכך שגבר חשוד נכנס לגן. מצד שני, הם מעידים, חצר הגן פרוצה וניתן להיכנס אליה באין מפריע.
"כל ההורים נמצאים בסערת רגשות. אנחנו לא ממש יודעים מה לעשות, אין לנו ליווי מקצועי. אני באופן אישי לקחתי את הבן שלי לפסיכולוג כדי שיטפל בו. בינתיים הגן עובד כרגיל, אבל אנחנו לא שקטים בכלל. אנחנו עושים תורנות מארבים על הגן, כדי לוודא שאף אחד לא מגיע לשם", סיפרה אם אחרת.

חשוב לציין שהמועצה- אגף חינוך, רווחה והשירות הפסיכולוגי מעורבים בטיפול באירועים שלכאורה התרחשו בגן בצורה רציפה בימים האחרונים. יחד עם זאת, החקירה מתבצעת באופן בלעדי על ידי משטרת ישראל ועל פי הנחיות משטרת ישראל אסור למועצה באופן גורף להתערב בחקירה או לעסוק ולדבר על נושאים הקשורים למקרה המדובר".
דוברות המשטרה נמסר "בתחנת קרית גת מתנהלת חקירה שעניינה חשד לעבירות מין בקטינים, זאת בעקבות תלונות שהוגשו ע"י הורים לילדים כבני 4. חקירת המשטרה מתנהלת ברגישות, תוך גביית עדויות הקטינים ע"י גורמי המקצוע הרלוונטיים, במטרה להגיע לחקר האמת".